Optimale zekerheid en schaalbaarheid

Het Wifinetwerk op uw locatie is een kritische factor voor het succes van draadloos onderwijs. Wifi4learning van Van Dijk Educatie biedt u een full-service concept waarbij optimale zekerheid en schaalbaarheid wordt gegarandeerd.


Vanzelfsprekendheid

De aanwezigheid van een hoogwaardig wifi netwerk wordt in het onderwijs als een vanzelfsprekendheid gezien. Echter, voor ICT coördinatoren brengt die veronderstelling tal van vragen met zich mee. Want hoe wordt de alsmaar groeiende bandbreedtebehoefte beantwoord? En hoe kunnen we iedereen een veilige verbinding garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid?


Wifi4learning

Van Dijk Educatie biedt u, in samenwerking met draadloos netwerkspecialist Wentzo Wireless, hét antwoord op al deze én andere vragen.

Dankzij een sterk partnership profiteert u van optimale zekerheid tegen een scherp tarief. Bovendien houdt u één aanspreekpunt voor uw totale tabletonderwijs: Van Dijk Educatie.


Abonnement

Vanuit onze kennis en ervaring in het onderwijs hebben wij Wifi4learning ontwikkeld. Dit is een duidelijk model waarbij we iedere leerling en medewerker voorzien van de juiste bandbreedte om probleem- én draadloos te kunnen werken.

In plaats van een investering is het mogelijk om uw volledige wifi dienstverlening als een abonnement af te nemen. Voorts is de tariefstelling gekoppeld aan het aantal gebruikers. Dit houdt in dat bij leerlingenafname de kosten voor de wifidienstverlening ook lager komen te liggen.

Totaaloplossing

Wifi4learning is een totaaloplossing waarmee we u volledig ontzorgen. De benodigde techniek, de inrichting en het beheer en onderhoud maken standaard onderdeel uit van Wifi4learning.

Afhankelijk van de gekozen training kunnen docenten hun basiskennis en -vaardigheden over de iPad uitbreiden, informatie, bestanden en apps leren organiseren, leren lesgeven met de iPad of kennismaken met de mogelijkheden voor goed klassenmanagement met de iPad.

Voor Wifi4learning worden hoogwaardige 802.11ac AccessPoints ingezet. Daarnaast krijgt iedere gebruiker met twee concurrent devices toegang tot het wifi netwerk

Tot slot richten we het wifi netwerk in voor eduroam: dé internationale standaard van Surf en Kennisnet.

De voordelen op een rijtje

  • Wifi dienstverlening als totaalabonnement
  • Volledig ontzorgd dankzij duidelijke afspraken en garanties
  • Trainingen op basis-, didactisch en organisatorisch niveau
  • Beveiligd en betrouwbaar wifi netwerk
  • Eén aanspreekpunt voor uw tabletonderwijs

Van Dijk Educatie is onderwijspartner van Apple

Het juist inzetten van ICT op scholen, leidt tot meer rendement in het onderwijs. Maar omdat het invoeren van digitaal onderwijs een complex en langdurig proces is werkt Apple met Apple Solution Experts zoals Van Dijk Educatie.

Van Dijk Educatie is door Apple geselecteerd als onafhankelijke dienstverlener die op een deskundige manier oplossingen op het gebied van techniek, pedagogiek en content aanbiedt en optimaal inzet voor het onderwijs.

Apple Solution Expert Onderwijs

Wilt u meer weten?

Heeft u als school belangstelling voor het invoeren van digitaal leren en wilt u meer weten over de mogelijkheden van Tablet4learning?

Neem voor advies contact op met uw accountmanager bij Van Dijk Educatie of met de binnendienst per e-mail via digitaloperations@vandijk.nl of telefonisch via 038
339 57 52. Wij staan u graag te woord.

Werkt u al met Tablet4learning? Onze helpdesk staat klaar om leerlingen en docenten antwoord te geven op vragen over Tablet4learning. De helpdesk is elke werkdag van 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via 038 339 57 52.