Wij maken digitaal leren
éénvoudig en bereikbaar

tablet4learning-van-dijk-educatie

De educatieve iPad zonder zorgen.

Ervaar Tablet4learning
Man die een tablet vasthoud met de tablet4learning app open

Met Tablet4learning volledig ontzorgd

Een iPad met een compleet aanbod van digitale leermiddelen, ondersteunende diensten en praktische educatieve apps voor leerlingen en docenten. Dat is de totaaloplossing Tablet4learning van Van Dijk Educatie.

Led scherm met een data-verbinding icoon erop

Het belang van een goed draadloos netwerk

Om docenten en leerlingen optimaal met Tablet4learning te laten werken, is een goed en stabiel draadloos netwerk in iedere ruimte een belangrijke factor.

Wifi4learning van Van Dijk Educatie biedt u een full-service concept waarbij optimale zekerheid en schaalbaarheid wordt gegarandeerd.

De lessen worden interactief

Docenten verrijken hun vak en maken lessen interactief met Tablet4learning. Zo wordt lesgeven en leren inspirerend en motiverend voor zowel docenten als leerlingen.

Leerlingen krijgen een eigen iPad. Deze iPad is volledig geconfigureerd en alle benodigde leermiddelen en educatieve apps zijn erop geïnstalleerd. Dat betekent dat alle docenten en leerlingen klaar zijn voor het nieuwe schooljaar.

Docenten kiezen voor hun vak de digitale leermiddelen die zij wensen en houden met hun eigen iPad de controle over de klas. Ze kunnen bijvoorbeeld tijdens de les apps op slot zetten met de ‘App Lock’ modus en zien de batterijstatus van alle iPads in de klas.

Ik wil meer informatie

De voordelen van Tablet4learning

Yvonne Admiraal

Tijd om in te stappen!

“Wij zijn een school met modern onderwijs en willen met digitaal onderwijs iets toevoegen aan de manier van leren. We zoeken steeds naar mogelijkheden tot differentiatie als stap naar gepersonaliseerd leren. Voor ons is het dus nu tijd om in te stappen met Tablet4learning.”

Yvonne Admiraal
locatiedirecteur RSG Lingecollege

Tijd om in te stappen!

”Er zijn verschillende methodes voor digitaal onderwijs. Uitgevers bieden bijvoorbeeld hun lesboeken digitaal aan als pdf. Wij zoeken echter een methode die meer interactie geeft tussen docenten en leerlingen. Van Dijk Educatie heeft ons geadviseerd over de verschillende digitale leermiddelen en maakt deze via Tablet4learning beschikbaar op de iPad.”

Antoon van den Heuvel
afdelingsleider brugklas vwo en vwo/havo
RSG Lingecollege
antoon-van-den-heuvel

De voordelen van tablet4learning

iPad

Compleet geïnstalleerde iPad

Lijst

Digitale leermiddelen direct beschikbaar

Geld

Passende financierings-mogelijkheden

Paraplu

Optionele verzekering

Training

Trainingen voor docenten

Headset

Helpdesk voor docenten, ouders, leerlingen en ICT

Propuct

‘Grijpvoorraad’ op school

Onderhoud

Reparatieservice

Groep

Synergie

ICT beheer

De ICT afdeling van de school beheert de distributie van de apps, de wifi-instellingen en de klassenindelingen. Aanvullend kan gebruik gemaakt worden van ‘grijpvoorraad’ op school en een reparatieservice voor de iPads.

Van Dijk Educatie is onderwijspartner van Apple

Het juist inzetten van ICT op scholen, leidt tot meer rendement in het onderwijs. Maar omdat het invoeren van digitaal onderwijs een complex en langdurig proces is werkt Apple met Apple Solution Experts zoals Van Dijk Educatie.

Van Dijk Educatie is door Apple geselecteerd als onafhankelijke dienstverlener die op een deskundige manier oplossingen op het gebied van techniek, pedagogiek en content aanbiedt en optimaal inzet voor het onderwijs.

Apple Solution Expert Onderwijs

Wilt u meer weten?

Heeft u als school belangstelling voor het invoeren van digitaal leren en wilt u meer weten over de mogelijkheden van Tablet4learning?

Neem voor advies contact op met uw accountmanager bij Van Dijk Educatie of met de binnendienst per e-mail via digitaloperations@vandijk.nl of telefonisch via 038
339 57 52. Wij staan u graag te woord.

Werkt u al met Tablet4learning? Onze helpdesk staat klaar om leerlingen en docenten antwoord te geven op vragen over Tablet4learning. De helpdesk is elke werkdag van 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via 038 339 57 52.